Agenția Națională Pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM)

Astăzi: 21 Ianuarie 2021 13:39

Arhiva - 2015

Decembrie 31st

Stimați colegi și parteneri

Stimați colegi și parteneri,
 
În ajunul Anului Nou, Vă aduc la cunoștință că îmi închei activitatea în cadrul Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă.
 
Vă mulțumesc pentru colaborare pe parcursul unei perioade îndelungate de timp și Vă transmit sincere urări de bine și La mulți ani!

 
Cu stimă și respect,
Ion Holban

31 Decembrie 2015

Decembrie 28th

Comunicat: Rezultatele campaniei ”3 zile de informare privind provocările legate de procesul migrațional”

Ministerul Muncii Protecției Sociale și Familiei (MMPSF) în parteneriat cu Entitatea Națiunilor Unite pentru Egalitate de Gen și Abilitarea Femeilor (UN Women) au organizat campania de informare privind provocările procesului migrațional. Timp de trei zile, tineri din 35 de localități din țară au fost informați despre riscurile și posibilitățile de angajare legală atât în țară, cât și peste hotare.
 

28 Decembrie 2015

Decembrie 24th

ANOFM Vă felicită cu ocazia sarbătorilor de iarnă!

Stimaţi colegi şi parteneri sociali ai pieţei forţei de muncă,
 
Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă din Moldova
 
Vă urează Sărbători Fericite!
 
Fie ca anul ce vine să încununeze pe deplin eforturile noastre comune, spre atingerea unui progres deosebit de fructuos!
 

24 Decembrie 2015

Colaborarea dintre Centrul SYSLAB Bălți și ANOFM - soluţii pentru integrarea tinerilor pe piaţa muncii

Centrul SYSLAB Bălți a fost lansat la data de 02 martie 2015. In perioada martie-decembrie curent de serviciile Centrului au beneficiar 70 de persoane, dintre acestea 22 de beneficiari au aflat despre SYSLAB grație ANOFM Bălți. Lunar echipa SYSLAB Bălți contactează beneficiarii cu studii superioare cu scopul de a-i informa despre serviciile oferite în cadrul Centrului.
 

24 Decembrie 2015

Decembrie 23rd

Buletinul electronic al Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă pentru trimestrul IV, 2015

În Buletinul electronic al ANOFM pentru trimestrul IV 2015 veți afla despre desfășurarea a 3 campanii de sensibilizare: Campania Națională „Săptămâna de luptă împotriva traficului de ființe umane”, Campania de sensibilizare consacrată Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități, Campania de informare consacrată Zilei Internaționale a Migranților. Despre Conferința sub-regională privind ocuparea forţei de muncă, Acordul bilateral între R.

23 Decembrie 2015

Decembrie 22nd

Piaţa Muncii: locuri vacante, situația din 22 decembrie 2015

Conform bazei de date a Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă la data de 22.12.2015  erau în evidenţă 6460 locuri de muncă vacante.  Piaţa Muncii: locuri vacante, situația din 22 decembrie 2015.

22 Decembrie 2015

Decembrie 21st

COMUNICAT: Agenția Națională a participat la Conferința finală, ediția a III-a a Academiei Lucrătorului de Tineret 2015

Agenția Națională a participat la Conferința finală, ediția a III-a a Academiei Lucrătorului de Tineret 2015, care a avut loc la 17 decembrie 2015, în incinta „Le Roi Business Centre”, s-a desfășurat  cea de-a treia ediție a Academiei Lucrătorului de Tineret 2015, organizat de Consiliul Național al Tineretului din Moldova (CNTM) în parteneriat cu Ministerul Tineretului și Sportului, cu suportul Departamentului Afaceilor Economice și Sociale ale Organizației Națiunilor Unite.
 

21 Decembrie 2015

COMUNICAT cu privire la Campania de sensibilizare consacrată Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități, în perioada 30 noiembrie – 04 decembrie 2015

Agenția Națională amintește, că la 14 octombrie 1992, de către Adunarea Generală a Organizației Națiunilor Unite a fost proclamată Ziua de 3 decembrie – Zi Internațională a persoanelor cu dizabilități.
 

21 Decembrie 2015

Decembrie 17th

COMUNICAT: Acordul bilateral între R. Moldova și Statul Israel în domeniul angajării în câmpul muncii a fost prelungit pentru 3 ani

La ședința Cabinetului de Miniștri în exercițiu din 16 decembrie 2015 a fost susținută inițiativa Ministerului Muncii, Protecției Sociale și Familiei de a extinde perioada de valabilitate a Acordului bilateral între Republica Moldova și Statul Israel cu privire la angajarea temporară a lucrătorilor din Republica Moldova în anumite sectoare din Statul Israel pentru o perioadă adiţională de trei ani, până la 5 ianuarie 2019.
 

17 Decembrie 2015