Agenția Națională Pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM)

Astăzi: 03 Decembrie 2020 13:57

Arhiva - Ian 2014

Data

Ianuarie 28th

Târgul locurilor de muncă în cadrul celei de-a XIII-a ediţii a Expoziţiei naţionale „Fabricat în Moldova" şi Târgul on-line al locurilor de muncă din industria prelucrătoare

În perioada 29 ianuarie - 02 februarie 2014 Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă organizează Târgul locurilor de muncă în cadrul celei de-a XIII-a ediţii a Expoziţiei naţionale „Fabricat în Moldova" şi Târgul on-line al locurilor de muncă din industria prelucrătoare, desfășurat pe platforma www.e-angajare.md

28 Ianuarie 2014

Piața muncii: locuri vacante la situația din 27.01.2014

Conform  declaraţiilor  agenţilor economici privind locurile de muncă vacante, în evidenţă la Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă la data de 27.01.2014 erau înregistrate 5525 locuri vacante.

Potrivit datelor înregistrate de agenţiile teritoriale numărul locurilor de muncă vacante, disponibile în fiecare AOFM, constituie:

 

28 Ianuarie 2014

Ianuarie 21st

Târgul locurilor de muncă în cadrul celei de-a XIII-a ediţii a Expoziţiei naţionale „Fabricat în Moldova" şi Târgul on-line al locurilor de muncă din industria prelucrătoare

În perioada 29 ianuarie - 02 februarie 2014 Agenţia Naţională anunţă desfăşurarea Târgului locurilor de muncă în cadrul celei de-a XIII-a ediţii a Expoziţiei naţionale „Fabricat în Moldova" şi a Târgul on-line al locurilor de muncă din industria prelucrătoarepe platforma  www.e-angajare.md

21 Ianuarie 2014

Ianuarie 20th

Ministerul Muncii, Protecției Sociale și Familiei, Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă și Organizațiile de Veterani vor colabora activ întru promovarea politicilor sociale

Ministerul Muncii, Protecției Sociale și Familiei, Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă și  Organizațiile veteranilor participanți la acțiunile de luptă din Afganistan și conflictul armat de pe Nistru au semnat un Acord de colaborare.  Documentul prevede crearea unei platforme de dialog continuu pentru coordonarea și promovarea politicilor de protecție socială a acestui grup.

20 Ianuarie 2014

Ianuarie 17th

Agenția Națională a făcut bilanțul activităților desfășurate în anul 2013 și a trasat obiectivele strategice pentru 2014

 La 16 ianuarie a avut loc întrunirea republicană privind bilanțul activităților Agenţiei Naţionale şi a structurilor teritoriale desfășurate în anul 2013 și s-au trasat sarcinile prioritare pentru anul 2014.

17 Ianuarie 2014

Ianuarie 16th

Astăzi Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă a lansat Prognoza pieței muncii și Barometrul profesiilor pentru anul 2014

În debutul lansării dl Ion Holban, directorul Agenţiei Naţionale, a menționat că obiectivul strategic al Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Munca în domeniul ocupării forţei de muncă este direcționat spre creşterea gradului de ocupare și scăderea reală a ratei şomajului. Realizarea acestuia este posibilă prin implementarea eficientă a acţiunilor stabilite în Planul Naţional pentru ocuparea forţei de muncă.

16 Ianuarie 2014

Ianuarie 15th

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă invită jurnaliştii la lansarea Prognozei pieței muncii și a Barometrului profesiilor pentru anul 2014. Evenimentul se desfășoară la 16 ianuarie 2014, cu începere de la ora 10.00.

Obiectivul strategic al Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Munca în domeniul ocupării forţei de muncă este direcționat spre creşterea gradului de ocupare și scăderea reală a ratei şomajului. Realizarea acestuia este posibilă prin implementarea eficienta a acţiunilor stabilite în Planul Naţional pentru ocuparea forţei de muncă. O abordare proactivă pe piața muncii este singura cale eficientă de a răspunde la provocările momentului și aceasta impune reorientarea activităților spre cele mai bune practici internaţionale.

15 Ianuarie 2014

Muncă legală în Israel în sfera construcțiilor

Guvernul Republicii Moldova şi Guvernul Israelului au semnat Acordul bilateral cu privire la angajarea temporară a lucrătorilor din Republica Moldova în Statul Israel şi un Protocol de implementare intrate în vigoare la 6 ianuarie 2013, în baza cărora urma să fie selectați 1.000 de muncitori moldoveni, specialişti în construcţii, doritori să lucreze în această țară.

15 Ianuarie 2014

Ianuarie 14th

ANUNȚ

Miercuri, 15 ianuarie, la  ora 14. 00 în incinta Institutului Muncii, str. Zimbrului 10 în  sala nr.5,  Dna. Valentina Buliga, Ministrul Muncii, Protectiei Sociale si Familiei  va susține o conferință de presă privind continuarea procesului de implementare a Acordului bilateral moldo-israelian cu privire la angajarea temporară a lucrătorilor din Republica Moldova în Statul Israel.

14 Ianuarie 2014

Piața muncii: locuri vacante la situația din 13.01.2014

Conform  declaraţiilor  agenţilor economici privind locurile de muncă vacante, în evidenţă la Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă la data de 13.01.2014 erau înregistrate 4913 locuri vacante.

Potrivit datelor înregistrate de agenţiile teritoriale numărul locurilor de muncă vacante, disponibile în fiecare AOFM, constituie:

 

14 Ianuarie 2014