Agenția Națională Pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM)

Astăzi: 21 Ianuarie 2021 14:40

Arhiva - 2012

Decembrie 24th

Felicitarea dlui Ion HOLBAN, director al Agenției Naționale, cu ocaziia sărbătorilor de iarnă

Stimaţi colegi şi parteneri sociali ai pieţei forţei de muncă,

In pragul sărbătorilor de iarnă, când colindul îşi porneşte drumul său de belşug, vărsând lumină în suflet pentru clipa cea de taină a nopţii de Crăciun, Va adresez în numele conducerii Agenției Naționale cele mai calde urări de fericire, sănătate şi împlinire.

Crăciunul este acea sărbătoare minunată care ne dă putere să fim mai buni, mai generoşi şi mai curajoşi.

24 Decembrie 2012

Decembrie 11th

În serviciul persoanelor asflate în căutarea unui loc de muncă

Pentru îndeplinirea obiectivelor preconizate Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă depune eforturi de adaptare a serviciilor prestate la necesităţile beneficiarilor -  persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă şi angajatorilor.

Un accent deosebit se pune pe  acordare a serviciilor prin intermediul de Centrului  de informare și  Centrului de apel  despre  piaţa muncii, care activează în cadrul Agenției pentru Ocuparea Forței de Muncă a mun. Chișinău.

11 Decembrie 2012

Decembrie 5th

Compasiune și sincere condoleanțe pentru dna ministru Valentina Buliga

Angajații Agenției Naționale exprimă compasiune și sincere condoleanțe dnei Valentina Buliga, ministrul Muncii, Protecției Sociale și Familiei, care trece prin marea durere de pierdere a tatălui său, GRIGORE.
În această grea încercare suntem alături de familia îndoliată. Adresăm sincere condoleanțe familiei, prietenilor și tuturor celor apropiați. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

5 Decembrie 2012

Decembrie 4th

Piața muncii: locuri vacante

Potrivit datelor rezultate din declaraţiile agenţilor economici privind locurile de muncă vacante, în evidenţă la Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă la data de 03.12.2012 sunt înregistrate 5861 locuri vacante, cu o descreştere de 336 locuri vacante faţă de luna precedentă.

Situaţia locurilor de muncă vacante, disponibile în fiecare AOFM, este următoarea:

 

4 Decembrie 2012

Noiembrie 29th

Agenția Națională anunță concurs pentru ocuparea funcției publice vacante

Agenția Națională anunță concurs pentru ocuparea funcției publice vacante de șef al Agenţiei pentru Ocuparea Forţei de Muncă a raionului Edineț.

Scopul general al funcţiei:

Organizarea, coordonarea şi realizarea activităţii de ocupare a forţei de muncă, protecţiei sociale a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă la nivel teritorial.

Asigurarea managementului Agenţiei.

Sarcinile de bază:

29 Noiembrie 2012

Noiembrie 16th

Piața muncii: locuri vacante

Potrivit datelor rezultate din declaraţiile agenţilor economici privind locurile de muncă vacante, în evidenţă la Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă la data de 15.11.2012 sînt înregistrate 6073 locuri vacante cu o descreştere de 535 locuri faţă de luna precedentă.

Situaţia locurilor de muncă vacante, disponibile în fiecare AOFM, este următoarea:

AOFM

16 Noiembrie 2012

Noiembrie 12th

Agenția Națională anunță concurs pentru ocuparea funcției publice vacante în AOFM Cimișlia

Agenția Națională anunță concurs pentru ocuparea poziției de specialist principal  în domeniul economico-financiar și evidență contabilă al Agenţiei pentru Ocuparea Forţei de Muncă a raionului Cimișlia – 1 unitate (temporar).                   

Scopul general al funcţiei:

12 Noiembrie 2012

Noiembrie 6th

Agenția Cahul organizează licitație publică pentru achiziționarea serviciilor de formare profesională a șomerilor pentru a. 2013

Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă a mun. Cahul organizează Licitaţia publică nr. 2075/12 privind achiziţionarea serviciilor de formare profesională a şomerilor pentru anul 2013. Serviciile de formare profesională au o importanţă deosebită pe piaţa muncii şi realizarea acestora contribuie la îmbunătăţirii calităţii forţei de muncă şi sporirea şanselor de angajare a şomerilor .

6 Noiembrie 2012

Agenția Bălți va participa cu un Târg al locurilor de muncă la Forumul regional al tinerilor antreprenori

AOFM mun. Bălţi va participa la Forumul regional al tinerilor antreprenori cu un Târg al locurilor de muncă, care se va desfăşura  între 09-11 noiembrie curent la Bălţi.

Această ediţie a târgului va oferi tinerilor din regiunea de nord posibilitatea de negociere directă cu tineri angajatori, informaţii privind serviciile prestate pe piaţa forţei de muncă şi oportunităţi de formare profesională, consultanţă în domeniul legislaţiei muncii şi deschiderii unei afaceri.

6 Noiembrie 2012

În atenția furnizorilor și prestatorilor de servicii de formare profesională Licitația publică 2057/12 privind achiziționarea serviciilor organizată de Agenția Bălți

Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă a mun. Bălţi organizează Licitaţia publică nr. 2057/12 privind achiziţionarea serviciilor de formare profesională a şomerilor pentru anul 2013. Serviciile de formare profesională au o importanţă deosebită pe piaţa muncii şi realizarea acestora contribuie la îmbunătăţirii calităţii forţei de muncă şi sporirea şanselor de angajare a şomerilor.
 

6 Noiembrie 2012