Agenția Națională Pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM)

Astăzi: 21 Ianuarie 2021 13:44

Arhiva - 2011

Decembrie 16th

Piaţa muncii: locuri vacante

Potrivit datelor rezultate din declaraţiile agenţilor economici privind locurile de muncă vacante, în evidenţă la Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă la data de 15.12.2011 sunt înregistrate 3884 locuri vacante (cu 1207 locuri mai puţin în comparaţie cu luna precedentă). Se atestă o scădere cu 692 locuri în mun. Chişinău şi 132 locuri în mun. Bălţi.

 

16 Decembrie 2011

Decembrie 6th

Recrutarea personalului pentru ocuparea locurilor de muncă continuă

La 30 noiembrie 2011, Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă a mun. Chişinău, a organizat activitatea de recrutare pentru suplinirea a 40 posturi vacante de consultant la Call Center, al ÎM Global Phoning Group “CONSULTING”, dintre care 20 posturi pentru vorbitori de limbă franceză şi 20 posturi - vorbitori de limbă italiană.

6 Decembrie 2011

Decembrie 1st

Parteneriat pe piaţa muncii: ANOFM-Proiectul Jobs Plus.

În anul 2009 organizaţia Catholic Relief Services şi-a lansat programul consolidat Jobs Plus, care combină într-un singur proiect două elemente de bază pentru dezvoltarea durabilă a R. Moldova: crearea de locuri de muncă şi dezvoltarea socială. Pornind de la aceste aspecte, Agenţia Naţională a încheiat un acord de colaborare cu CRS Moldova în noiembrie 2010 cu scopul de a stabili un mecanism de cooperare şi implementare a proiectului de creare a locurilor de muncă în regiunile rurale.

1 Decembrie 2011

Noiembrie 28th

Mini-târg al locurilor de muncă organizat la SA "Introscop"

La 24 noiembrie, Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă a mun.Chişinău în comun cu SA „Introscop” au organizat un mini – târg al locurilor de muncă în incinta întreprinderii pentru suplinirea a peste 200 de posturi vacante de asamblor cablaj auto

28 Noiembrie 2011

Noiembrie 14th

Lansarea Biroului Comun de Informaţii şi Servicii în raionul Cantemir

La 10 noiembrie 2011 a avut loc lansarea Biroului Comun de Informa ţii şi Servicii în raionul Cantemir (BCIS). Biroul a fost deschis în cadrul Programului UN Women “Abilitarea economică a femeilor prin creşterea oportunităţilor de angajare în cîmpul muncii în Republica Moldova”, implementat în parteneriat cu Ministerul Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei şi Ministerul Economiei, cu susţinerea financiară a Guvernului Suediei şi Agenţia Suedeză de Cooperare Internaţională pentru Dezvoltare.

14 Noiembrie 2011

Noiembrie 3rd

Seminare informative organizate de Agenţia Chişinău

În scopul creşterii gradului de ocupare a forţei de muncă şi de adaptabilitate a acesteia, Agenţia Chişinău organizează săptămânal seminare informative în domeniul formării profesionale. Acestea oferă persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă de a avea acces la informaţii adecvate şi de ultimă oră despre piaţa muncii şi posibilităţile de instruire profesională la necesitatea agenţilor economici.

3 Noiembrie 2011

Pentru achiziţionarea serviciilor de formare profesională a şomerilor AOFM Bălţi organizează la 21 noiembrie licitaţie publică.

Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă a mun. Bălţi organizează Licitaţia publică nr.1860/11 privind achiziţionarea serviciilor de formare profesională a şomerilor pentru anul 2012. Serviciile de formare profesională au o importanţă deosebită pe piaţa muncii şi realizarea acestora contribuie la îmbunătăţirii calităţii forţei de muncă şi sporirea şanselor de angajare a şomerilor .

 

3 Noiembrie 2011

In atenţia furnizorilor şi prestatorilşor de servicii de formare profesională - ANUNŢ.

Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă a r. Cahul organizează Licitaţia publică nr.1834/11 privind achiziţionarea serviciilor de formare profesională a şomerilor pentru anul 2012. Serviciile de formare profesională au o importanţă deosebită pe piaţa muncii şi realizarea acestora contribuie la îmbunătăţirii calităţii forţei de muncă şi sporirea şanselor de angajare a şomerilor.

3 Noiembrie 2011

Octombrie 31st

Târg al locurilor de muncă organizat la Întreprinderea cu capital străin „Ti Ti Ti & C”...

La 3 noiembrie 2011 Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă a mun. Chişinău şi Întreprinderea cu capital străin „Ti Ti Ti & C” organizează un târg al locurilor de muncă pentru suplinirea a 60 de locuri vacante.

31 Octombrie 2011

Octombrie 27th

Licitaţia publică nr.1790/11 privind achiziţionarea serviciilor de formare profesională a şomerilor pentru anul 2012.

Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă a mun.Chişinău organizează Licitaţia publică nr.1790/11 privind achiziţionarea serviciilor de formare profesională a şomerilor pentru anul 2012. Serviciile de formare profesională au o importanţă deosebită pe piaţa muncii şi realizarea acestora contribuie la îmbunătăţirii calităţii forţei de muncă şi sporirea şanselor de angajare a şomerilor .27 Octombrie 2011