Agenția Națională Pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM)

Astăzi: 21 Ianuarie 2021 14:43

Arhiva - 2010

Decembrie 24th

Şedinţa ordinară a Consiliului de administraţie ANOFM.

La 23 decembrie curent a avut loc şedinţa ordinară a Consiliului de administraţie al Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă, agenda căruia a cuprins chestiuni importante din activitatea instituţiei pentru anul 2011...

24 Decembrie 2010

Felicitarea dlui Ion HOLBAN, director general ANOFM, cu ocazia sarbatorilor de iarna...

In pragul sărbătorilor creştine, când colindul îşi porneşte drumul său de belşug, când lumina ne pătrunde în suflet pentru clipa cea de taină a nopţii de Crăciun, Va rog să primiţi cele mai calde urări de fericire, sănătate şi împlinire.

24 Decembrie 2010

Decembrie 13th

Piaţa muncii: locuri vacante...

Potrivit datelor rezultate din declaraţiile agenţilor economici privind locurile de muncă vacante, în evidenţă la Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă la data de 10.12.2010 sunt înregistrate 4077 locuri vacante.

13 Decembrie 2010

Decembrie 9th

Ştiri din teritoriu...Călăraşi:La 06 decembrie curent Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Călăraşi a organizat un seminar de informare a şomerilor referitor la angajarea în câmpul muncii la fabricile de încălţăminte SRL Daxen-com (satul Onişcani) şi SRL Geman-Şhoes (Călăraşi)...

9 Decembrie 2010

Noiembrie 29th

Proiectul JOBS PLUS contribuie la reducerea sărăciei prin stabilirea parteneriatelor publice-private...

Recent Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă şi Filiala din Moldova a Organizaţiei Necomerciale Catolic Relief Service – United States Conference of Catholic Bishops (CRS Moldova) au încheiat un acord de colaborare privind implementarea proiectului de creare a locurilor de muncă în regiunile rurale ale Republicii Moldova – JOBS PLUS.

29 Noiembrie 2010

Noiembrie 25th

Vizită de studiu în Germania...

În perioada 15-19 noiembrie 2010 un grup de reprezentanţi ai Ministerului Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei, Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă, reprezentanţi ai altor ministere, organizaţii sindicale, patronale, instituţii de învăţământ, angajatori, Camerei de Comerţ şi Industrie au efectuat o vizită de studiu cu privire la formarea profesională şi piaţa muncii în Regiunea Bavaria, or. Nurnberg, Germania.

25 Noiembrie 2010

Noiembrie 23rd

Al 2-lea târg de informare privind piaţa muncii din R. Moldova organizat in Germania...

La 20 noiembrie curent în oraşul Nurnberg, Germania a avut loc cel de-al doilea târg de informare privind piaţa muncii din R. Moldova organizat pentru moldovenii care trăiesc temporar în Germania, dar şi-ar dori să se întoarcă acasă.

23 Noiembrie 2010

Noiembrie 22nd

3067 de persoane s-au adresat Centrului de Apel – Piaţa Muncii, aceasta denotă încrederea populaţiei într-un serviciu acordat la distanţă...

Deschis la 29 martie 2010 cu suportul Proiectului „Consolidarea capacităţii Moldovei de gestionare a pieţei muncii şi de reîntoarcere a migranţilor în cadrul parteneriatului de mobilitate cu Uniunea Europeană” Centrul de apel - Piaţa Muncii contribuie la realizarea unuia dintre principalele obiective ale Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă - îmbunătăţirea comunicării cu diverse categorii de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă şi agenţi economici, prin oferirea accesului rapid la informaţia din domeniul pieţei muncii.

22 Noiembrie 2010

Activităţi de informare despre piaţa muncii organizate pentru deţinuţii care se eliberează din locurile de detenţie…

In octombrie-noiembrie 2010 specialiştii Centrului de informare despre piaţa muncii din Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă Chişinău au organizat, pentru deţinuţii care se eliberează din locurile de detenţie, 3 seminare de informare privind prevederile legislaţiei în domeniul ocupării forţei de muncă.

22 Noiembrie 2010

Mai aproape de Europa - Proiect de creare a 1500 de locuri de muncă la Cahul...

Recent Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă a raionului Cahul în parteneriat cu compania olandeză Danube Logistics SRL (proprietarul şi operatorul Portului internaţional liber Giurgiuleşti) şi o companie multinaţională producătoare de cablaje auto au organizat tradiţionalul Târg de toamnă al locurilor de muncă, la care acestea au prezentat un viitor proiect al ofertei de muncă.22 Noiembrie 2010