Agenția Națională Pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM)

Astăzi: 21 Ianuarie 2021 02:51

Arhiva - 2008

Decembrie 30th

LOCURI VACANTE IN PROIECTUL "PARTENERIATUL MOLDOVA-UNIUNEA EUROPEANA IN MOBILITATEA FORTEI DE MUNCA"

Office manager/Administrator to a Moldova-EU project!

Communication expert to an EU project in Moldova

30 Decembrie 2008

Decembrie 29th

Mesaj de felicitare cu ocazia sarbătorilor de iarnă

Din partea conducerii executive a Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca

29 Decembrie 2008

Decembrie 17th

Al treilea Centru de informare despre piaţa muncii va fi inaugurat în zona de Nord a ţării

Evenimentul se va produce la 17 decembrie curent, sub egida Ministerului Economiei şi Comerţului şi Agenţiei Naţionale de Ocupare a Forţei de Muncă, în parteneriat cu Organizaţia Internaţională a Muncii şi Centrul Internaţional pentru Dezvoltarea Politicilor Migraţionale, în cadrul Agenţiei pentru Ocuparea Forţei de Muncă a mun. Bălţi.

17 Decembrie 2008

Decembrie 12th

Lansarea Centrului de informare despre piata muncii in mun.Chisinau

Ministerul Economiei şi Comerţului al Republicii Moldova şi Agenţia Naţională de Ocupare a Forţei de Muncă, în parteneriat cu Organizaţia Internaţională a Muncii şi Centrul Internaţional pentru Dezvoltarea Politicilor Migraţionale, lansează astăzi, 12 decembrie, în cadrul Agenţiei pentru Ocuparea Forţei de Muncă a mun. Chişinău al doilea Centru de informare despre piaţa muncii, inclusiv şi compartimentul migraţia de muncă.

12 Decembrie 2008

Decembrie 4th

Pntru toti tinerii care-si doresc un viitor mai bun

Ghidaţi de acest generic, miercuri, 3 decembrie 2008, reprezentanţi ai Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă, Agenţiei teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă Ungheni şi Centrului Naţional de prevenire a abuzului faţă de copii s-au deplasat în comuna Petreşti, raionul Ungheni pentru a se întîlni cu tinerii care sînt în căutarea unui loc de muncă.

4 Decembrie 2008

Noiembrie 26th

Implementarea Acordului de colaborare privind formarea profesională a tinerilor în situaţii de risc şi adulţilor din comunităţi marginalizate

Pentru întreprinderea acţiunilor de amploare în domeniul prevenirii şi combaterii fenomenului traficului de copii şi formelor grave ale muncii copiilor, Ministerul Economiei şi Comerţului în comun cu Ministerul Protecţiei Sociale, Familiei şi Copilului, Ministerul Educaţiei şi Tineretului şi Centrul Naţional de Prevenire a Abuzului faţă de Copii au semnat un Acord de Colaborare, care serveşte drept cadru legal pentru realizarea în perioada mai 2008 – mai 2009 a „Programului de Acţiuni pentru replicarea la scară naţională a modelelor ILO-IPEC de monitorizare a muncii copilului (MMC) şi angajare a tinerilor prin consolidarea capacităţii, integrarea modelelor în programe relevante şi mobilizarea de resurse”, susţinut de ILO-IPEC în Republica Moldova.

26 Noiembrie 2008

Noiembrie 17th

Lansarea Centrului de informare în domeniul migraţiei

Vineri, 14 noiembrie curent, la Canul în cadrul Agenţiei teritoriale pentu ocuparea forţei de muncă fost lansat Centrul de informare în domeniul migraţiei în Republica Moldova.
Lansarea acestui Centru este rezultatul activităţii desfăşurate de Ministerul Economiei şi Comerţului, Agenţiei Naţionale de Ocupare a Forţei de Muncă în parteneriat cu Organizaţia Internaţională a Muncii şi Centrul Internaţional pentru Dezvoltarea Politicilor Migraţionale.


17 Noiembrie 2008

Statistica locurilor vacante la situaţia din 17.11.08

Potrivit datelor rezultate din declaraţiile agenţilor economici privind locurile de muncă vacante, în evidenţele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM ) la data de 17. 11. 2008 sunt înregistrate 15521 locuri vacante.

17 Noiembrie 2008

Noiembrie 13th

Lansarea Centrului de informare or. Cahul

Ministerul Economiei şi Comerţului al Republicii Moldova şi Agenţia Naţională de Ocupare a Forţei de Muncă în parteneriat cu Organizaţia Internaţională a Muncii şi Centrul Internaţional pentru Dezvoltarea Politicilor Migraţionale, lansează vineri, 14 noiembrie, primul Centru de informare în domeniul migraţiei în Republica Moldova.

13 Noiembrie 2008

Noiembrie 3rd

Statistica locurilor vacante

In prezent are loc ajustarea Sistemului informational al pietei muncii in scopul trecerii la regimul de lucru on-line, fapt care va permite excluderea bazelor de date locale si activarea informatiei solicitate de utilizatorii interni si externi direct din Banca centrala de date a Agentiei Nationale.

3 Noiembrie 2008