Angajaza-te!

Сегодня: 26 Сентябрь 2018 13:38

În perioada 26 - 30 septembrie 2017 se organizează cursul de instruire pentru specialiștii din cadrul ANOFM și ATOFM

În perioada 26 - 30 septembrie 2017 se organizează cursul de instruire pentru specialiștii din cadrul ANOFM și ATOFM

În perioada 26 - 30 septembrie 2017, se organizează cursul de instruire pentru specialiștii din cadrul Agenției Naționale și agențiilor teritoriale pentru ocuparea forței de muncă, în vederea consolidării capacităților, îmbunătățirii cunoștințelor și aplicării bunelor practici în domeniul orientării profesionale.
 
Specialiștii vor participa la activități practice privind tehnicile de căutare a unui loc de muncă, planul personal de carieră, autocunoaşterea şi dezvoltarea personală, interese, valori legate de muncă. Vor însușii regulile de elaborarea CV-ului, a scrisorii de intenţie, cît și pregătirea pentru interviul de angajare. Vor studia tipurile şi modul de semnare a contractului individual de muncă. Alte subiecte abordate în cadrul instruirii sunt și dezvoltarea micului business în R. Moldova, antreprenorul şi antreprenorialul, iniţierea unei afaceri și managementul carierei.
 
Desfășurarea cursului are loc în comun cu Proiectul ”Reconceptualizarea orientării profesionale și consilierii în carieră” (REVOCC) implementat de Centrul pentru Educație Antreprenorială și Asistență în Afaceri.