Agenția Națională Pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM)

Astăzi: 04 Iulie 2020 20:10

Vă invităm la Ziua ușilor deschise în cadrul Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă și subdiviziunile sale teritoriale

Vă invităm la Ziua ușilor deschise în cadrul Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă și subdiviziunile sale teritoriale

Agenţia Națională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) împreună cu subdiviziunile sale teritoriale (STO) organizează la data de 18 februarie 2019, Ziua ușilor deschise, în contextul marcării a 28 ani de la crearea Serviciului public de ocupare din Republica Moldova.
 
Cu acest prilej sunt așteptați la sediul ANOFM și la sediile subdiviziunilor teritoriale pentru ocuparea forței de muncă, toți cei care doresc să cunoască, din interior, modul în care își desfășoară activitatea Agenţia și să obţină informaţii utile privind facilitarea accesului pe piaţa forţei de muncă.
 
Evenimentul are ca scop sensibilizarea societății privind rolul ANOFM ca prestator de servicii gratuite pe piața muncii persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă și angajatorilor, precum și informarea privind serviciile oferite și măsurile de ocupare a forței de muncă implementate de către subdiviziunile sale teritoriale, aspectele noii Legi cu privire la promovarea ocupării forţei de muncă și asigurarea de șomaj.
 
Ziua ușilor deschise, va avea loc luni, 18 februarie 2019, în intervalul orelor 10:00-13:00 la sediul ANOFM, mun. Chișinău, str. Vasile Alecsandri 1, et.6, iar la sediile STO în intervalul orelor 10:00-15:00, (lista contactelor subdiviziunilor teritoriale le găsiți accesând http://anofm.md/network/agency). Pentru mai multe informații contactați Centrul de apel - Piața Muncii 0 8000 1000.