Agenția Națională Pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM)

Today: 07 July 2020 08:43

Anunț pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă și șomeri înregistrați, referitor la măsurile de siguranță medicală în ANOFM și structurile sale teritoriale

Anunț pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă și șomeri înregistrați, referitor la măsurile de siguranță medicală în ANOFM și structurile sale teritoriale

Referitor la măsurile de siguranță medicală pentru prevenirea răspândirii a infecției Covid-19, Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) informează că îşi continuă activitatea și prestează servicii conform legislației în vigoare în domeniul ocupării forței de muncă, înțelegând necesitatea integrării dumneavoastră pe piața muncii și asigurării protecției sociale în caz de șomaj.
 
În acest context, solicităm respectuos un grad mai mare de responsabilitate din partea vizitatorilor subdiviziunilor teritoriale pentru ocuparea forței de muncă (STOFM) din raionalele și municipiile țării privind respectarea recomandărilor specialiștilor din domeniul medical pentru a proteja sănătatea celor apropiați și a specialiștilor STOFM cu care întrați în contact.
 
Rugăm, pană la data de 31 martie curent, pentru concretizarea și soluţionarea diverselor probleme, întrebări referitoare la înregistrarea cu statut de șomer, oferirea unui loc de muncă, înmatricularea la cursuri de formare profesională, stabilirea şi plata ajutorului de șomaj, mai întâi apelați telefonic la subdiviziunea teritorială pentru ocuparea forței de muncă din raionul și municipiul în a cărei rază teritorială aveți domiciliul sau reședința sau la Centrul de Apel al ANOFM la numărul de tel. 080001000, de luni până vineri, apel gratuit de pe telefonul fix, din orice localitate a Republicii Moldova, unde veți primi toate informațiile și consultațiile necesare.
 
Telefoanele subdiviziunilor teritoriale pentru ocuparea forței de muncă pot fi găsite pe site-ul www.anofm.md accesând http://anofm.md/network/agency sau primite operativ la Centrul de Apel al ANOFM la nr. de tel. 080001000.
Informaţii utile pentru persoanele care caută un loc de muncă despre posibilităţile de angajare, măsuri de ocupare a forței de muncă, locurile vacante pe piaţa muncii şi condiţiile de ocupare ale acestora sunt publicate pe portalul www.angajat.md și site-ul www.anofm.md.
 
Rugăm respectuos persoanele care intenționează să viziteze sau au o programare la sediu STOFM, dar prezintă simptome de răceală, viroză, să se abţină de vizita la subdiviziune, pentru a evita răspândirea virusului, și să comunice telefonic specialiștilor STOFM despre asta, care vă vor reprograma vizita dumneavoastră pentru o altă dată.
 
Vă mulțumim pentru înțelegere!
 
              Conducerea Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă