Agenția Națională Pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM)

Today: 05 July 2020 03:11

Archive - Mar 2010

Date

March 30th

Şedinţa Consiliului de administraţie al Agenţiei Naţionale din 26 martie curent.

Agenda şedinţei Consiliului a cuprins patru chestiuni:Cu privire la modificarea componenţei nominale a Consiliului de administraţie al Agenţiei Naţionale şi numirea secretarului Consiliului de administraţie al Agenţiei Naţionale; cu privire la a ctivitatea Agenţiei Naţionale şi realizarea prevederilor Planului acţiunilor Agenţiei Naţionale în promovarea politicilor pe piaţa forţei de muncă pe parcursul anului 2009; Cu privire la proiectul de Lege pentru modificarea şi completarea Legii nr.102-XV din 13 martie 2003 privind ocuparea forţei de muncă şi protecţia socială a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă şi Prognoza Pieţei Muncii pentru anul 2010 şi Barometrul Profesiilor.29 March 2010

March 29th

Ştiri din teritoriu...

Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă a raionului Cahul în martie curent a organizat 4 seminare de orientare profesională pentru grupele absolvente ale Şcolii Profesionale Nr.1 privind identificarea şi dezvoltarea capacităţilor personale, formarea stilului de comportament activ, dezvoltarea aptitudinilor de lider în scopul angajării în cămpul muncii.

28 March 2010

Activităţi în teritoriu destinate persoanelor social-vulenerabile...

Pentru a veni în ajutorul persoanelor social-vulnerabile Agenţia de ocupare a forţei de muncă UTA Găgăuzia a desfăşurat recent în or. Comrat un seminar tematic referitor la situaţia creată pe piaţa forţei de muncă din regiune şi acordarea ajutorul social.

28 March 2010

March 26th

ANUNŢ Concurs pentru funcţia de expert în domeniul comunicării pentru un Proiect UE din Moldova...

În Republica Moldova, drept parte a Parteneriatului de Mobilitate între Republica Moldova şi Uniunea Europeană, din februarie 2009 se implementează un proiect asociat de piaţa muncii. Proiectul se numeşte „Consolidarea capacităţii Moldovei de gestionare a pieţei muncii şi de reîntoarcere a migranţilor în cadrul Parteneriatului de Mobilitate cu UE”; proiectul va dura încă doi ani. 12 Ţări Membre ale UE împreună cu autorităţile Moldovei participă la implementarea proiectului.

26 March 2010

March 25th

CENTRUL DE APEL - PIAŢA MUNCII...

Ministerul Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei şi Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă în parteneriat cu proiectul „Consolidarea capacităţii Moldovei de gestionare a pieţei muncii şi de reîntoarcere a migranţilor”, în cadrul parteneriatului de mobilitate cu Uniunea Europeană implementat de către Serviciul Public Suedez de Ocupare a Forţei de Muncă lansează vineri, 26 martie 2010, ora 10.00, Centrul de apel - Piaţa Muncii.

25 March 2010

March 24th

Activităţi în teritoriu...

Recent, specialiştii Agenţiei de ocupare a forţei de muncă UTAG au organizat în incinta Liceului sportiv din Comrat o masă rotundă cu tema „Orientarea profesională”.

24 March 2010

Participarea angajatorilor la realizarea politicii de ocupare a forţei de muncă ...

Agenţia de ocupare a forţei de muncă din raionul Basarabeasca a organizat la 23 martie curent un seminar cu agenţii economici din teritoriu, care a vizat tema participării angajatorilor la realizarea politicii de ocupare a forţei de muncă.

24 March 2010

March 23rd

Anunţ.... În atenţia agenţiilor economici...

În atenţia agenţiilor economici, care îşi desfăşoară activitatea în Republica Moldova şi sînt interesaţi să atragă forţa de muncă calificată de peste hotare, şi cetăţenilor moldoveni aflaţi temporar cu traiul în Italia şi doresc să revină acasă...

23 March 2010

„Profesia visurilor mele” – seminar de orientare profesională destinat tinerilor....

Agenţia de ocupare a forţei de muncă din raionul Basarabeasca dezvoltă serviciile de orientare profesională destinate persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă şi şomerilor. Un loc aparte în această activitate revine orientării profesionale a tinerilor.

23 March 2010

March 18th

Activităţi în teritoriu destinate persoanelor social-vulenerabile...

Pentru a veni în ajutorul persoanelor social-vulnerabile Agenţia de ocupare a forţei de muncă UTA Găgăuzia a desfăşurat recent în or. Comrat un seminar tematic referitor la situaţia creată pe piaţa forţei de muncă din regiune şi acordarea ajutorul social.

18 March 2010