Agenția Națională Pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM)

Astăzi: 30 Mai 2020 19:08

Arhiva - Feb 18, 2020

Data

Subvenții oferite angajatorilor la crearea sau adaptarea locurilor de muncă pentru persoanele cu dizabilități. Află istoria de success a lui Ion Toderici din Cahul, care a ajuns designer-operator

Ion Toderici, din raionul Cahul, este un tânăr cu o dezabilitate de gradul mediu, ceea ce complică găsirea unui loc de muncă. După mai bine de un an de căutări, cu ajutorul subdiviziunii teritoriale pentru ocuparea forței de muncă, el a reușit să se angajeze în calitate de designer-operator la SRL Texi-Teh din Cahul.

18 Februarie 2020

Subvenții oferite pentru agenții economici care angajează șomeri, care necesită suport suplimentar pe piața muncii. Istorii de succes ale lui Anatolii Moroz din Orhei și a Eufrosiniei Donea din Cahul

Anatolii Moroz din Orhei și Eufrosinia Donea din Cahul au peste 50 de ani, din acest motiv angajarea în câmpul muncii pentru ei a fost o adevărată provocare. Angajatorii din Republica Moldova sunt mai rezervați să angajeze persoanele din această categorie de vârstă.
 

18 Februarie 2020

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă aniversează 29 ani de activitate

18 februarie este o zi deosebit de importantă pentru Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM), zi în care aniversăm 29 de ani de activitate. În această perioadă instituţia noastră a trecut prin mai multe schimbări și provocări, a evoluat şi a acumulat o experienţă bogată, datorită implicării și profesionalismului colaboratorilor ANOFM, sprijinului acordat de parteneri, precum și schimbului de bune practici cu instituţiile similare din alte state.
 

18 Februarie 2020