Agenția Națională Pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM)

Astăzi: 07 Iulie 2020 22:01

Arhiva - Noi 12, 2018

Data

ANOFM a participat la masa rotundă „Industria Electronicii – realizări, provocări și perspective”, eveniment care își propune să revitalizeze sectorul Electronicii în RM

La data de 9 noiembrie 2018, s-a desfășurat masa rotundă „Industria Electronicii – realizări, provocări și perspective”. Un eveniment care impulsionează și care își propune să revitalizeze sectorul Electronicii în Republica Moldova, acest lucru fiind menționat și în mesajele de salut adresate de Viorel Bostan, rector al Universității Tehnice din R. Moldova și Vitalie Tarlev, Secretar de Stat, Ministerul Economiei și Infrastructurii al R.Moldova.

12 Noiembrie 2018

Lista celor 100 cele mai bine plătite locuri de muncă vacante înregistrate în baza de date a Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă (12 noiembrie 2018, conform declarațiilor agenților economici)

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă informează persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă despre cele mai plătite joburi pe piața muncii la 12 noiembrie 2018, conform declarațiilor agenților economici. Locurile de muncă disponibile, pot fi accesate atît de femei, cît și de bărbați.

12 Noiembrie 2018