Agenția Națională Pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM)

Astăzi: 15 Decembrie 2018 08:01

Arhiva - Apr 2017

Data

Aprilie 27th

Masa rotundă cu genericul ”Oportunităţi de colaborare pentru ghidarea în carieră a tinerilor din r. Cahul”

La data de 26 aprilie 2017, la AOFM Cahul s-a desfășurat masa rotundă cu genericul ”Oportunităţi de colaborare pentru ghidarea în carieră a tinerilor din r. Cahul”.
 
Scopul activității este dezvoltarea parteneriatelor locale pentru sporirea calităţii educaţiei pentru carieră.
 

27 Aprilie 2017

Aprilie 25th

Aprilie 20th

Sesiunea iniţială de instruire a echipelor multidisciplinare privind aplicarea Mecanismului interinstituțional de referire pentru migranții reveniți

Astăzi, 20 aprilie  2017, la AOFM Căușeni se desfășoară sesiunea iniţială de instruire a echipelor multidisciplinare privind aplicarea Mecanismului interinstituțional de referire pentru migranții reveniți (MIR).
 
La eveniment participă reprezentanții Ministerului Muncii Protecției Sociale și Familiei, Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței Muncii, Consiliului raional Căușeni, precum și reprezentanții serviciilor desconcentrate din raionul Căuşeni responsabili de implementarea Mecanismului interinstituțional de referire pentru migranții reveniți (MIR).

20 Aprilie 2017

Programul de instruire privind serviciile oferite și modalități de diversificare a serviciilor extrașcolare de Ghidare în carieră

In perioada 19 - 20 aprilie se desfășoară programul de instruire pentru angajații Agențiilor pentru Ocuparea Forței de Munca din Chișinău, Soroca și Cahul, inclusiv cei de la Centrele de Ghidare în Carieră. Evenimentul are drept scop consolidarea capacităților și îmbunătățirea cunoștințelor privind adaptarea și aplicarea bunelor practici în domeniul orientării profesionale.
 
Participanții vor discuta despre serviciile oferite și modalități de diversificare a serviciilor extrașcolare de Ghidare în carieră.
 

20 Aprilie 2017

AOFM Drochia - integrarea populației de etnie romă în societate

La 12.04.2017,  reprezentantul AOFM Drochia a participat  la desfășurarea mesei rotunde: ”Cu privire la realizarea Planului de acțiuni pentru susținerea populației de etnie romă pentru anii 2016-2020”.

20 Aprilie 2017

Aprilie 19th

Aprilie 14th

Aprilie 13th

Raisa Dogaru, director ANOFM a participat la evenimentul de deschidere a fabricii de componente automotive a companiei Fujikura Automotive MLD din mun. Chișinău

Directorul Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă, Raisa Dogaru a participat astăzi,13.04.2017 la evenimentul de deschidere a fabricii de producție Fujikura Automotive MLD din mun. Chișinău.  
 

13 Aprilie 2017

Comunicatul informativ privind desfășurarea Campaniei de vizite la agenții economici

Ești agent economic, ai locuri de muncă libere și ești în căutare de personal? Agenția Natională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) organizează în perioada 10-28 aprilie 2017 Campania de vizite la agenții economici cu sloganul „Aveți oferte de muncă și căutați personal? Noi Vă putem ajuta!”.
 

13 Aprilie 2017

Aprilie 12th