Agenția Națională Pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM)

Astăzi: 23 Mai 2019 22:16

Arhiva - Mar 2017

Martie 31st

AOFM Bălți a desfășurat un seminar de informare pentru deținuții din Penitenciarul nr.11

La data de 29 martie Agenția pentru ocuparea forței din mun. Bălți a desfășurat un seminar de informare la Penitenciarul nr.11 din mun. Bălți pentru 15 deţinuţi.
 

31 Martie 2017

Martie 30th

Comunicat informativ: „Eu vreau și pot” – o campanie ce promovează angajarea tinerilor cu nevoi speciale

Astăzi, la data de 30.03.2017 a fost lansată, printr-o conferință de presă, campania națională de promovare a angajării tinerilor cu nevoi speciale „Eu vreau și pot”, inițiată de AO „Centrul Media pentru Tineri”, în parteneriat cu Alianța Organizațiilor pentru Persoane cu Dizabilități (AOPD), cu susținerea IM Swedish Development Partner.
 

30 Martie 2017

Martie 28th

Activități din teritoriu: Târgul locurilor de muncă, clubul muncii pentru şomerii fără profesie, integrarea în societate a persoanelor eliberate din detenție

AOFM Criuleni – Clubul Muncii pentru şomeri tineri fără profesie
Agenția pentru Ocuparea Forței de Muncă Criuleni  la data de  24 martie 2017 a organizat și desfășurat Clubul Muncii la care au participat 12 șomeri.
Scopul şedinţei a fost dezvoltarea aptitudinilor de angajare în câmpul muncii, alegerea corectă a unui job, precum şi familiarizarea cu legislaţia şi drepturile şomerilor.

28 Martie 2017

Martie 27th

Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă a municipiului Chișinău anunţă desfășurarea concursului pentru suplinirea funcţiilor publice vacante

Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă a municipiului Chișinău anunţă desfășurarea concursului pentru suplinirea funcţiilor publice vacante. Detalii AICI

27 Martie 2017

Martie 24th

Martie 23rd

Comunicat: Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă și IP Institutul pentru o Guvernare Deschisă au încheiat un Acord de colaborare

Astăzi, 23 martie 2017, Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) și IP Institutul pentru o Guvernare Deschisă au încheiat un Acord de colaborare privind încadrarea refugiaților în câmpul muncii.
 
Obiectivul acordului rezidă în stabilirea cooperării între cele două părți întru facilitarea angajării în câmpul muncii a solicitanților de azil, beneficiarilor de protecție umanitară și refugiaților.
 

23 Martie 2017

Activitatea de proiectare a carierei în liceele din municipiul Chișinău, continuă

La data de 21 martie 2017, specialistul Centrului de Ghidare în Carieră Chişinău a desfăşurată la IP Liceul Teoretic „Nicolae Bălcescu” din comuna Ciorescu o sesiunea de infomare în cadrul unei ore de dirigenție cu elevii clasei a XII-a.
 

23 Martie 2017

Martie 22nd

Comunicat de presă: Ședința extinsă a Consiliului de Administraţie al Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă

Astăzi,  22 martie  2017 a avut loc şedinţa extinsă a Consiliului de Administraţie al Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM), la care au participat conducerea ANOFM, șefii direcțiilor și secțiilor din cadrul ANOFM și șefii agențiilor teritoriale pentru ocuparea forței de muncă. Conform agendei au fost examinate două chestiuni cu privire la aprobarea Raportului de activitate al Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forței de Muncă, pentru anul 2016 și Prognoza Pieței Muncii pentru anul 2017.
 

22 Martie 2017

Martie 21st

Martie 20th

Atelier ”Integrarea economică a tinerilor – angajarea în câmpul muncii”

La 18 martie curent, a avut loc primul Forum municipal de tineret din Chișinău  organizat cu susţinerea Ministerului Tineretului şi Sportului al Republicii Moldova, Direcţiei Generale Educaţie, Tineret şi Sport din mun. Chişinău (DGETS) şi a Reţelei Naţionale a Consiliilor Locale de Tineret.

20 Martie 2017