Agenția Națională Pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM)

Astăzi: 25 August 2019 06:34

Arhiva - Oct 2017

Data

Octombrie 27th

COMUNICAT cu privire la organizarea și desfășurarea Campaniei naţionale „Săptămîna de luptă împotriva traficului de fiinţe umane” în perioada 16 – 22 octombrie 2017

În perioada 16 – 22 octombrie 2017, Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) în comun cu agențiile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă (AOFM) au desfășurat Campania naţională „Săptămîna de luptă împotriva traficului de fiinţe umane”, în contextul marcării Zilei Europene de luptă împotriva traficului de ființe umane (TFU) la 18 octombrie.

27 Octombrie 2017

Octombrie 26th

Evenimentul național de lansare a Serviciului de Bibliotecă iCAN pentru o Carieră de Succes

La 25 octombrie 2017 directorul Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM), dna Raisa Dogaru a participat la Evenimentul național de lansare a Serviciului de Bibliotecă iCAN pentru o Carieră de Succes care a fost organizat în cadrul Bibliotecii Municipale „B. P. Hasdeu” din Chișinău.

26 Octombrie 2017

Octombrie 24th

Serviciul de Bibliotecă iCAN pentru o Carieră de Succes

În contextul implementării Acordurilor de colaborare încheiate la 15 august 2017 cu Academia de Inovare și Schimbare prin Educație (AISE) și Centrul Național de Excelență profesională pentru Bibliotecari /Biblioteca Publică „B. P. Hasdeu”, Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) informează despre lansarea de către AISE a proiectului „Serviciul de Bibliotecă iCAN pentru o Carieră de Succes”, finanțat de către Programul Novateca.

24 Octombrie 2017

Octombrie 23rd

Buletin informativ "Piața muncii: Locuri vacante la 23.10.2017"

Conform bazei de date a Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă la data de 23.10.2017  erau în evidenţă 11803 locuri de muncă vacante:
Buletin informativ "Piața muncii: Locuri vacante la 23.10.2017"

23 Octombrie 2017

Octombrie 20th

Rezultatele Târgului locurilor de muncă din Chișinău și Târgului on-line, ediția a XIII-a, cu genericul „Locuri de muncă în Chișinău”

În data de 12 octombrie 2017, în incinta Centrului de Cultură și Istorie Militară,s-a desfășurat Târgul locurilor de muncă din Chișinău, eveniment ce a întrunit pe de o parte angajatorii care sunt în căutarea viitorilor angajați, instituții de învățământ care au pus la dispoziția solicitanților oferte privind instruirea profesională la diverse profesii/meserii, iar pe de altă parte persoane interesate să-și caute un loc de muncă.
 

20 Octombrie 2017

Octombrie 19th

Astăzi, a fost inaugurat Forul Profesiilor „O carieră de succes acasă”, la Chișinău

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) organizează, în parteneriat cu Centrul pentru Educație Antreprenorială și Asistență în Afaceri (CEDA), prima ediție a Forumului Profesiilor „O carieră de succes acasă”. Evenimentul se desfășoară, pe 19 și 21 octombrie 2017, în mun. Chișinău și este organizat cu suportul Agenției pentru Dezvoltare din Austria (ADA).
 

19 Octombrie 2017

Octombrie 18th

Oferim posibilitatea de a urma un curs gratuit de formare profesională

Nu ai reuşit să te încadrezi pe piaţa muncii de o perioadă mare de timp de la absolvirea unei instituţii de învăţământ?
 
Deţii o profesie care nu se solicită pe piaţa muncii la momentul actual?
 
Nu ai un loc de muncă şi dorești să-ți reorientezi cariera profesională?
 

18 Octombrie 2017

Ești în căutarea unui loc de muncă și ești dispus să accepți un job în altă localitate? Agenția pentru Ocuparea Forței de Muncă te poate susține financiar!

Adresează-te la Agenția pentru Ocuparea Forței de Muncă (AOFM) în a cărei rază teritorială ai domiciliul pentru a beneficia de servicii de stimulare a mobilității forței de muncă și alte servicii de susţinere la plasarea în cîmpul muncii!
 
Dacă te-ai înregistrat ca persoană aflată în căutarea unui loc de muncă cu statut de șomer și accepți să te angajezi la un loc de muncă într-o altă localitate selectate de AOFM:
 

18 Octombrie 2017

Comunicat informativ privind organizarea Forumului Profesiilor „O carieră de succes acasă”, 19 și 21 octombrie 2017, în Chișinău

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) organizează, în parteneriat cu Centrul pentru Educație Antreprenorială și Asistență în Afaceri (CEDA), prima ediție a Forumului Profesiilor „O carieră de succes acasă”. Evenimentul se desfășoară, pe 19 și 21 octombrie 2017, în mun. Chișinău și este organizat cu suportul Agenției pentru Dezvoltare din Austria (ADA).
 

18 Octombrie 2017

Octombrie 17th

Comunicat privind lansarea platformei www.cariera.anofm.md, adresată tinerilor

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM), cu suportul proiectului Organizației Internaționale a Muncii (ILO) „Promovarea ocupării tinerilor”, anunță despre lansarea platformei www.cariera.anofm.md , adresată tinerilor.
 

17 Octombrie 2017