Agenția Națională Pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM)

Astăzi: 23 Octombrie 2017 09:53

Arhiva - 2017

Octombrie 20th

Rezultatele Târgului locurilor de muncă din Chișinău și Târgului on-line, ediția a XIII-a, cu genericul „Locuri de muncă în Chișinău”

În data de 12 octombrie 2017, în incinta Centrului de Cultură și Istorie Militară,s-a desfășurat Târgul locurilor de muncă din Chișinău, eveniment ce a întrunit pe de o parte angajatorii care sunt în căutarea viitorilor angajați, instituții de învățământ care au pus la dispoziția solicitanților oferte privind instruirea profesională la diverse profesii/meserii, iar pe de altă parte persoane interesate să-și caute un loc de muncă.
 

20 Octombrie 2017

Octombrie 19th

Astăzi, a fost inaugurat Forul Profesiilor „O carieră de succes acasă”, la Chișinău

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) organizează, în parteneriat cu Centrul pentru Educație Antreprenorială și Asistență în Afaceri (CEDA), prima ediție a Forumului Profesiilor „O carieră de succes acasă”. Evenimentul se desfășoară, pe 19 și 21 octombrie 2017, în mun. Chișinău și este organizat cu suportul Agenției pentru Dezvoltare din Austria (ADA).
 

19 Octombrie 2017

Octombrie 18th

Oferim posibilitatea de a urma un curs gratuit de formare profesională

Nu ai reuşit să te încadrezi pe piaţa muncii de o perioadă mare de timp de la absolvirea unei instituţii de învăţământ?
 
Deţii o profesie care nu se solicită pe piaţa muncii la momentul actual?
 
Nu ai un loc de muncă şi dorești să-ți reorientezi cariera profesională?
 

18 Octombrie 2017

Ești în căutarea unui loc de muncă și ești dispus să accepți un job în altă localitate? Agenția pentru Ocuparea Forței de Muncă te poate susține financiar!

Adresează-te la Agenția pentru Ocuparea Forței de Muncă (AOFM) în a cărei rază teritorială ai domiciliul pentru a beneficia de servicii de stimulare a mobilității forței de muncă și alte servicii de susţinere la plasarea în cîmpul muncii!
 
Dacă te-ai înregistrat ca persoană aflată în căutarea unui loc de muncă cu statut de șomer și accepți să te angajezi la un loc de muncă într-o altă localitate selectate de AOFM:
 

18 Octombrie 2017

Comunicat informativ privind organizarea Forumului Profesiilor „O carieră de succes acasă”, 19 și 21 octombrie 2017, în Chișinău

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) organizează, în parteneriat cu Centrul pentru Educație Antreprenorială și Asistență în Afaceri (CEDA), prima ediție a Forumului Profesiilor „O carieră de succes acasă”. Evenimentul se desfășoară, pe 19 și 21 octombrie 2017, în mun. Chișinău și este organizat cu suportul Agenției pentru Dezvoltare din Austria (ADA).
 

18 Octombrie 2017

Octombrie 17th

Comunicat privind lansarea platformei www.cariera.anofm.md, adresată tinerilor

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM), cu suportul proiectului Organizației Internaționale a Muncii (ILO) „Promovarea ocupării tinerilor”, anunță despre lansarea platformei www.cariera.anofm.md , adresată tinerilor.
 

17 Octombrie 2017

Lista celor 100 cele mai bine plătite locuri de muncă vacante înregistrate în baza de date a Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă (17 octombrie 2017, conform declarațiilor agenților economici)

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă informează persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă despre cele mai plătite joburi pe piața muncii la 16 octombrie 2017, conform declarațiilor agenților economici.

17 Octombrie 2017

Octombrie 16th

Comunicat privind organizarea și desfășurarea Campaniei Naționale „Săptămîna antitrafic” în perioada 16-22 octombrie 2017

Prin prezenta Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) informează despre organizarea și desfășurarea în perioada 16-22 octombrie 2017 a Campaniei naţionale „Săptămîna antitrafic”, în contextul marcării Zilei Europene de luptă împotriva traficului de ființe umane (TFU) la 18 octombrie.
 

16 Octombrie 2017

Octombrie 13th

Astăzi, a fost inaugurat Forul Profesiilor „O carieră de succes acasă”, la Soroca

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) organizează, în parteneriat cu Centrul pentru Educație Antreprenorială și Asistență în Afaceri (CEDA), prima ediție a Forumului Profesiilor „O carieră de succes acasă” în zona de Nord. În prima zi a Forumului, pe 13 octombrie 2017, la Liceul Teoretic „Constantin Stere”, din Soroca are loc Masa Rotundă cu genericul „Ghidarea în carieră a tinerilor –  provocări și perspective”.

13 Octombrie 2017

Octombrie 12th

Astăzi s-a desfășurat Târgul locurilor de muncă din Chișinău

Astăzi, 12 octombrie, în incinta Centrului de Cultură şi Istorie Militară din mun. Chișinău s-a desfășurat Târgul locurilor de muncă din Chișinău.

12 Octombrie 2017